ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΉ ΑΛΥΣΙΔΑ

Η Transcombi Express Salonica LTD είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας. Συνδυάζουμε το Εθνικό και Διεθνές οδικό δίκτυο με το σιδηροδρομικό δίκτυο αλλά και με  τη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων με ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιασμού προστιθέμενης αξίας.

Η γκάμα των λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να ποικίλει από απλή μεταφορά ή αποθήκευση μέχρι πολύπλοκες εργασίες και μεταφορά επικίνδυνων υλικών και φορτίων.

Βελτιστοποιούμε όλες τις δραστηριότητες γύρω από πληροφορίες, υλικό και οικονομική ροή και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού των πελατών μας.

Logistics

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις Αποθήκευσης και Διαχείρισης Αποθεμάτων στις πιο σύγχρονες μορφές και με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρομηχανολογικά μέσα…

read more
Εθνική Μεταφορά/Διανομή

Καθημερινά παραλαμβάνουμε και διανέμουμε εμπορεύματα από και σε όλη την Ελλάδα μέσα από ισχυρό και συγκροτημένο δίκτυο συνεργατών…

read more
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χάρη στην στενή μας συνεργασία με έναν μεγάλο και μοντέρνο στόλο αυτοκινήτων όλων των τύπων, εφοδιασμένο στην πλειονότητά του…

read more
COURIER

Η Transcombi Express Salonica E.Π.Ε. συνεχίζοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο των υπηρεσιών logistics και μεταφορών εισήλθε τον Ιούνιο του 2014…

read more
ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων στις αλυσίδες εφοδιασμού ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

Εξασφαλίστε την ομαλή ροή του προγραμματισμού σας μέσα από κάθε υπηρεσία μας, είτε πρόκειται για απλή μεταφορά, είτε για μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, είτε πρόκειται για αποθήκευση.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ

Με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και με μακροχρόνια εκπαίδευση, θα βρείτε την ομάδα υποστήριξης της TransCombi Express Salonica έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να βρει λύσεις σε κάθε σας αίτημα.